Lyra-8 Power Problems

    • Topic
    • Voices
    • Posts
    • Last Post

Home Forums Instruments LYRA-8 Lyra-8 Power Problems

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #6793 Reply

    Graham Freeman

    All,

    I wonder if anyone has encountered this problem. Lyra was playing quite happily. The next time I turned it on, the instrument doesn’t respond. There’s a regular clicking sound that fades in and out, and the LED on the right flashes on-and-off. That’s the only sound it makes. It isn’t responsive in any other way. This was quite sudden.

    Has this happened to anyone else? I thought it might be the power supply adapter, but I thought I’d toss out this question first. Any help would be appreciated.

    Best,

    Graham Freeman

    #9017 Reply

    Joaquin Pardo

    <p style=”text-align: left;”>Hi!</p>
    I’m experiencing an issue with my Lyra-8. So, what happens is that one of the oscillators it’s sounding by itself (the 8 one) without triggering it with the sensors and the only way to turn it off it’s by switching the 7 and 8 group to “fast”, but this doesn’t happen to any of the others oscillators. Before it sounded by itself but very quiet, but right now it sounds like on full volume without doing anything.

    I hope you can give me a hand with this please

    Best regards,

    Joaquin Pardo

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: Lyra-8 Power Problems
Your information:




    Copyright by SOMA Laboratory (This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.) Privacy & Cookies Policy
    Right Menu Icon