Technical issue with HHT module (videos)

    • Topic
    • Voices
    • Posts
    • Last Post

Home Forums Instruments PULSAR-23 Technical issue with HHT module (videos)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #8224 Reply

    ae
    Participant

    Hi,

    It looks like I have an issue with my Pulsar-23. The HHT module acts really weird. I bought the device directly from SOMA last year. Of course nothing physical happened to my Pulsar-23.

    I also contacted the tech support.

    video 1 https://youtu.be/_4SdfbVRzjA

    video 2 https://youtu.be/6kNh6csFNT0

    Maybe I’m just dumb and I miss something… Thanks for the help!

    #8244 Reply

    Kevin

    It seems like you have tuning all the way down on the HHT section, which will give you these clicks. Try turning the TUNE knob up.

    #8245 Reply

    ae
    Participant

    Thanks for the answer.

    I could exchange a few emails with the SOMA tech support (they’re super reactive!!) and they told me the same. My Pulsar is okay.

    What made me think there could be a problem is that in this video https://youtu.be/We27f50ThZU?t=140 at 2:20 Vlad starts a patch with the TUNE knob set at the minimum. And at 2:27 when he triggers HHT the TUNE knob is still set at 0% but he gets a completely different sound from the clicky one I get.

    I actually reproduced the patch but got something different for the HHT module.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Reply To: Technical issue with HHT module (videos)
Your information:




    Copyright by SOMA Laboratory (This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.) Privacy & Cookies Policy
    Right Menu Icon